2010. augusztus 5., csütörtök

Tűzpróba...

az biztos, hogy most nagyon heves a tűz...a sátán is tudja, hogy nem sok ideje van hátra a harcban, és hogy vesziteni fog, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy ne igy legyen. Pedig ő már le van győzve...
A próbáról van szó, amin most megyünk keresztül egész családunkkal.
Immánuel cukorbetegsége, amiből csodálatosan meggyógyult, 3 hónapja kiújult, és mivel őt úgy vezette az Úr, hogy hit által gyógyult meg, továbbra is olyan vezetéseink voltak, hogy hit által küzdjük meg ezt a harcot, nem inzulinnal. Ezért nem tért vissza inzulinra, hanem lépésről lépésre vezetett az Úr, sok mindent lecsiszolt róla, lecsiszolt rólam ez idő alatt. Persze, sokan mondják, hogy inzulinnal nagyon egyszerű volna az egész, nem lenne próba sem, stb. De nem hallgathatunk ezekre az emberekre, bármennyire szeretnek bennünket, és szeretetből mondját, mert jót akarnak Immánuelnek. De az Úr nekünk mást mondott, azt, hogy hit által küzdjük meg ezt a harcot. És ez nem kicsi dolog. Nap mint nap meg kell küzdjünk a hitetlenséggel, a csüggedéssel. Immánuel a napokban nagyon gyengén volt...Pádison voltunk az elmúlt hétvégén, és ott olyan nagyon legyengült, hogy még most sem pihente ki egészen. Egész nap csak pihen, egy kevesen eszik, aztán megint pihen, nem képes dolgozni, nem tud fent lenni. Evés után újra kell lepihenjen. Nagyon fájt, ahogy ezt végig kellett nézzem egy pár napig most, de hiszem, tudom, hogy nem mehet ez igy már sokáig, mert az ördög már elvesztette a csatát.
A tegnapi igénk: "Nem szégyenül meg többé Jákób, nem sápad el többé az arca...Szentnek vallják Jákób Szentjét.....a tévelygő lelkek észhez térnek, a zúgolódók levonják a tanulságot..." Csodálatos volt ezt átélni...
Ézsaiás 29.
"Lidda és Sáron lakói mind látták őt, és megtértek az Úrhoz....Elterjedt ennek a hire egész Joppéban és sokan hittek az Úrban" Ap.csel. 9.
És még sorolhatnám.
Az Úr bátorit, az Úr segit, támogat...és ez csodálatos..."nem alszik, nem szunnyad a te őriző Pásztorod". 121 Zsoltár.
"A te hited megtartott téged..."
Az Úr olyan kegyelmes, és olyan nagyon szeret bennünket...
"mert akit szeret az Úr, azt megdorgálja, de mint apa a fiát, akit kedvel"...Példabeszédek 3
Oly jó benned bizni Jézus...
Sok áldást...a harcokban van a legtöbb, ha az Úr mellett harcolunk...

5 megjegyzés:

  1. Vééégre megtaláltalak! Imádkozunk értetek!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük szépen. Az imák nem hullanak a porba!!! Az Úr áldjon meg szeretetetekért!

    VálaszTörlés
  3. "...szenved egy tag, vele együtt szenvednek a tagok mind..."
    Mi is.

    VálaszTörlés
  4. Most tudtam meg h mi is van veletek pontosan hallottam ezt azt de nem szeretek odafigyelni a mendemondakra mert sokszor csak keves reszuk igaz.Aztan megtudtam h van blogod es mostmar vilagos.Imadkozunk ertetek es szeretettel tamogatunk amiben tudunk.Kivanok sok erot tovabbra is.

    VálaszTörlés