2013. augusztus 13., kedd

Pádisi kirándulás...

 A királylányunk öleli a fenyőfát...

 A családi "tábortűz"...

A kisHerceg...

A sátort nagyon élvezték, éjszaka, reggelfele kicsit hideg volt és elfelejtettem sapkát vinni nekik. De nem volt gond, hála Istennek senki nem fázott meg. 
A kajálás is jó volt, a megszokott pádisi palacsinta elmaradt...megigérte a bácsi hogy hoz, és nem hozott :( pedig annyira számitottunk rá...
A levegő nagyon jó volt. Nappal rövidben voltunk, meleg volt, este viszont fel kellett öltözni. Eső csak egy nagyon kevés volt, egy kis csepergés, de nem volt vészes, csak épp vizes lett a sátor kivül (!!!).
A túrázást nem erőltettük. Elindultunk, de pár méter mászás után mindketten kifejeztés nemtetszésüket. Épp délutáni alvás ideje volt, igy nem is csodálkoztam. De mégse mentünk vissza, pedig úgy terveztük, de a végén úgy döntöttünk, a túrázásokkal várunk még egy (pár) évet. 

Idén elmarad a Retezat-i hegymászás, egészségügyi okok miatt... :( kicsit sajnálom, de majd egyszer...Immánuelnek a doki nem ajánlja az 1000m fölötti "tartózkodást". Ritka a levegő, a sziv többet kell dolgozzon, és mivel gondok voltak, most jobb, ha nem erőltetjük meg... sebaj, van sok 1000m alatti szép hely, ahol még sátorozni lehet :):):):):) És ha nem túrázunk, a gyerekeket is vihetjük :) Igy jobb lesz, ha együtt a család...

Most a gyerekek Lónán vannak, szülők nélkül...élvezik a nagyszülők kényeztetését...mi meg itthon pótoljuk az elmaradt dolgokat :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése